Hebben we een deal?

Vliegt u regelmatig voor de zaak? Ook binnen Europa? Dan bent u waarschijnlijk het liefst snel uit en thuis. Dat heb ik tenminste wel. Daarom wil ik u graag wijzen op iets nieuws voor ondernemers: KLM businessdeals. Dit zijn aantrekkelijke tarieven zonder minimale verblijfsduur op 25 belangrijke zakelijke bestemmingen in Europa. Flexibele tickets voor een lagere prijs dan u gewend bent. Niet als tijdelijke actie, maar structureel.

Zo vliegt u bijvoorbeeld al vanaf 199 euro retour, op Barcelona, Kopenhagen, Manchester en Brussel. Tickets met de mogelijkheid om in een dag op en neer te reizen. Eén tip: wacht niet te lang met boeken, want hoe eerder u boekt hoe voordeliger u vliegt.

Wij – KLM – hebben wat met ondernemers. Zo zijn wij samen met FD en BNR initiatiefnemer van Wereldveroveraars, waarbij we tien enthousiaste ondernemers volgen die zakendoen in het buitenland. Het enthousiasme, het lef, het oplossingsgericht bezig zijn; het inspireert me. Sterker nog, ik benijd ondernemers wel eens om hun onbevangenheid en ‘er gewoon voor gaan’ mentaliteit. In grotere en soms complexe organisaties kan dat niet altijd. Als KLM kunnen en willen we ondernemers ondersteunen met het internationaal zakendoen.

Een van de wereldveroveraars die ik zeer bewonder is Joost Kling die met EatDutchWaffles de VS verovert. Hij gooit het qua positionering over een totaal andere boeg en is niet bang risico’s te nemen. U hoeft trouwens niet helemaal naar de VS voor deze Hollandse stroopwafel. We verkopen ze per 1 juli ook aan boord.

Wie weet treffen we elkaar daar!

Loading