In de aanbieding: een toffe stageplek!

Mijn naam is Beau. Ik ben Photoshop-topper bij KLM social media. Je mag ook Graphic Designer zeggen hoor. Anyway, ik ben een van de gelukkigen die de plaatjes bij de praatjes op Facebook, Twitter, LinkedIN, Instagram, Google+, etc maakt. Helaas moet ik binnenkort voor de laatste keer uitloggen en daarom is de KLM social media redactie op zoek naar een nieuwe ‘Beau’ die per 2 februari 2015 stage kan lopen voor minimaal 5 maanden.

Dit heb ik gedaan…

Het maken van smakelijke, spectaculaire en aantrekkelijke beelden om je vingers bij af te liken… uh likken. Ik monteer ook video’s, omdat video tegenwoordig helemaal ‘AAN’ is.

1509752_10204978811464471_1343286774509194592_n

Dit moet je kunnen…

PHOTOSHOPPEN! Oh ja, daarnaast nog een aantal dingen: Je kunt zelfstandig werken; Je bent creatief, initiatiefrijk, hebt humor; en je zit net iets te vaak op social media ;-).

Dit is je takenpakket…

  • Je maakt in opdracht van het social media team designs en bedenkt nieuwe concepten voor KLM’s social kanalen.
  • Je doet mee aan brainstorms en bent bij overleggen waar nieuwe ideeën ontstaan. Jouw eigen creatieve inbreng is zeer welkom en wenselijk.
  • Het is jouw taak om ideeën vorm te geven in Photoshop of Illustrator in lijn met de KLM merkwaarden. (De redacteuren gaan liedjes over je zingen als je ook goed bent met Premiere Pro, Indesign, Illustrator of vergelijkbare programma’s).

Dit vond ik stom…

  • De slechte woordgrappen met mijn naam (“Beau-terham”, “Beau-dschappen doen”, “doe niet zo Beau’s”).
  • Maar Beauvenal alle grapjes die de redacteuren maken.
  • Op de redactie spreken ze veel talen behalve programmeertaal.

toeterfinal

Dit vond ik leuk…

De nieuwe Beau krijgt een epische stage op een afdeling die haar sporen in ‘social media land’ heeft verdiend. Ook nam ik een kijkje in de keuken (en in de cockpit ;-)) van een internationaal opererend bedrijf. Hoe vet is dat?! Andere dingen die ik leuk vond:
Je werkt samen met een team van vier social media helden. Zij zijn je beste vrienden, begeleiden je en dagen je uit.

  • Je krijgt een Macbook Pro 15 inch met i7 processor in bruikleen.
  • Je werkt op de afdeling Corporate Communicatie op het KLM hoofdkantoor in Amstelveen en je werkt nauw samen met de afdelingen Marketing en E-commerce.

Ben jij mij en denk je dat je aan de (hoge) verwachtingen kunt voldoen? Stuur dan je motivatiebrief, CV en portfolio naar socialmediainput@klm.com. (Stuur grote bestanden graag per WeTransfer).

Het gaat je goed nieuwe Beau! #traantje

Posted by:   0xOrigin  | 
Join the conversation Show comments

David-John BERGER

Dankyouwell I’m ready:)

Edward Wilfred Oldenstam

Een toffe stageaanbieding, maar helaas niet in mijn richting. Ik studeer namelijk telecommunicatiesystemen. Ik hou van fotografie, maar heb helaas niet veel ervaring met Photoshop. Zon of regen het maakt me niet uit om erop uit te gaan om teplanespotten.

Dennis

Kan ik allemaal. Premiere Pro is misschien een dingetje, maar FCPX ken ik wel (maak ook net m’n eerste stapjes in Motion 5) dus Premiere Pro en After Effects moet dan ook geen probleem zijn.

Echter… Aan een stage heb ik niet zoveel. Dan moet ik m’n baan in communicatie opgeven ^^ Maar chapeau voor de marketingstijl van KLM. Houd ik wel van.

Succes met het vinden van een nieuwe Beau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading