À la carte op grote hoogte

Hoewel het in restaurants soms behoorlijk druk kan zijn, gaan de meeste mensen graag uit eten. Ons favoriete gerecht in ons lievelingsrestaurant bestellen is iets waar we dagen van tevoren al naar uit kunnen kijken. We stappen de eetgelegenheid binnen, bestellen een drankje en bestuderen het menu. Vervolgens twijfelen we over wat we zullen bestellen, want we vinden bijna alles lekker. De kok bereidt een heerlijke maaltijd en wanneer deze wordt geserveerd, genieten we volop van iedere hap.

Het is aan boord helaas niet mogelijk om ieders favoriete gerecht te bereiden en te serveren. In een eerder blog over KLM Catering Services kon u al lezen wat er allemaal komt kijken bij de catering voor onze klanten. Het afgelopen jaar heeft KLM met succes een test uitgevoerd met à la carte catering op vluchten vanuit Amsterdam naar acht bestemmingen. Voor vertrek konden passagiers een van onze vier à la carte maaltijden bestellen tegen bijbetaling van 12 tot 15 euro. De pilot was succesvol, klantwaardering was positief en op dit moment is A la carte in economy class op intercontinentale vluchten, met uitzondering van Toronto, San Francisco, Tel Aviv en Caïro, beschikbaar. De Indonesische maaltijd is het populairst (38%), gevolgd door de Italiaanse (24%), de Japanse (20%) en de luxe vegetarische (13%) maaltijd. Vanaf 1 december hebben we ook een Nederlandse maaltijd op het menu(5%)

Door veel maaltijdopties te bieden willen we inspelen op enkele belangrijke trends op het gebied van airline catering. Maar we willen vooral voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten naar keuze op het gebied van eten aan boord Passagiers aan boord van een intercontinentale vlucht in Economy Class van Amsterdam naar alle bestemmingen, met uitzondering van Toronto, San Francisco, Tel Aviv en Caïro, kunnen als alternatief voor de standaardmaaltijd genieten van de nieuwe à la carte maaltijden. Vanaf 90 dagen tot 48 uur voor vertrek kunnen de maaltijden worden besteld tijdens het online boekingsproces of na het boeken via ‘Manage mijn Boeking’. Binnenkort ook via internet check-in verkrijgbaar.

Op dit moment zijn er reeds meer dan twaalf duizend maaltijden verkocht, met name op de bestemmingen, Bonaire Curaçao, Aruba en Cape Town

En.. wat gaat u bestellen tijdens uw volgende vlucht met KLM?

Karin
Corporate Communications

Loading